Kafic Sampion

El. pošta Štampa PDF

Kafić Šampion u Kalni je pionir ugostiteljstva na Staroj planini i idealan objekat za predah i večernje izlaske kako mlade populacije tako i starijih gostiju, ljubitelja lepog i prijatnog ambijenta.
Vlasnik Ćira – Čolta je izuzetno prijatan i ljubazan domaćin a uz to i veliki ljubitelj oldtajmera. Ima par njih i u svom kafiću koji je renoviran ove 2009 godine i spreman da primi zaljubljenike planine i dobre, grejane domaće rakije, crnog kuvanog vina i svega onoga što bi ste popili uz pucketanje vatre iz kamina koji se nalazi u središnjem delu velike sale a sve to po izzuzetno povoljnim cenama.
Iza kafića, na proleće niče velika bašta iznad reke, što će svakako upotpuniti ponudu i učiniti da kafić Šampion ostane broj 1 na Staroj planini kako u zinskim tako i u letnjim mesecima.
Kontakt telefon za rezervacije: 061/201-41-42, Ćira – Čolta.

{morfeo 11}

 

Vila Babin zub

{UpDownScroller} 1. Smeštaj na Staroj planini 2. Vila Babin zub, kuća seoskog turizma - 064/124 - 99 - 09 3. Budite gosti porodice Ćirić 4. Tradicionalna kuhinja 5. Foto-video produkcija --- 1. Smeštaj na Staroj planini 2. Vila Babin zub, kuća seoskog turizma - 064/124 - 99 - 09 3. Budite gosti porodice Ćirić 4. Tradicionalna kuhinja 5. Foto-video produkcija {/UpDownScroller}

Baner